Blog van Gavin, ervaringsdeskundige en podcastmaker

In mijn werk als ervaringsdeskundige kom ik veel leuke dingen tegen, en mag ik ook meewerken aan een hoop leuke projecten. Een project dat al maanden in de maak was is het Ons Tweede Thuis festival, een groot feest in het Amsterdamse bos om het 50-jarige bestaan van de zorg stichting te vieren.

“Het was druk, stressvol, ronduit frustrerend, maar vooral super gaaf!”

Onze groep ervaringsdeskundigen is gevraagd om hieraan mee te werken, en dit hebben we ook de afgelopen maanden gedaan. Het was druk, stressvol, ronduit frustrerend, maar vooral super gaaf om mee te werken aan de voorbereiding!

Nu is het festival gister van start gegaan, en ik heb de hele dag rondgelopen op het festival, mensen geïnterviewd in onze crewtent en mogen meegenieten van de positieve sfeer die er hangt.

Vandaag ben ik er weer. Meer interviews, meepraten in de praattent over wat men van ervaringsdeskunde en de zorg verwacht in de toekomst, en meer genieten. Af en toe wat social media tussendoor… En topdag dus!

Morgen is het tijd voor de live-uitzending van Radio Aalsmeer. Zij zenden dan uit vanaf het festivalterrein en doen live verslagen.

Geeft jou dit zin om te zien hoe het eraan toegaat op het festival? We zijn te volgen via een live-stream op YouTube!

Ik ga weer verder met werken.

GreetZ,
Gavin.

Meer over ons Festival JIJ & IK