Festivalkaart

Op het festival kun je de hele dag door van alles doen. Zien, doen, beleven. Inspiratie krijgen. Het kan allemaal. Veel activiteiten zijn de hele dag open. Zoals de expositie, de silent disco, de zweefmolen, ‘maak een foto’, Architect of Air en het Huis van de Toekomst. In het theater en de praattent is een wisselend programma. Voor ieder wat wils. En je bepaalt zelf wanneer je wat wilt doen. Bekijk het totale programma per dag

Klik hier om de kaart te downloaden

Ingang / uitgang

Informatie

E.H.B.O.

Toiletten

Toiletten invaliden

JIJ&IK Plaza

Bij de JIJ&IK Plaza kun je genieten van heerlijk eten en drinken. Volop variantie, voor ieder wat wils. En met zorg, liefde en aandacht gemaakt.

Open podium

Altijd al even je talent willen delen. Ook daar is plek voor op ons festival.

Gezamenlijk kunstwerk

Expositie

Workshopruimte

Winkel

Bioscoop

"Morgen gaat het gebeuren" ; de toekomst gezien door de ogen van 7 cliënten. Diverse documentaires. Twintig jaar videojournaal. de bouw van de Ringvaart en... breng je favorite DVD

Maak een foto

Tijdlijn

Huis van de Toekomst

Architects of Air

Architect of Air: een onvergetelijke beleving in een zee van kleur.

Zweefmolen

De wind door je haren, benen bungelend naar beden, je handen de kabels goed vasthoudend. Of, als je durft, los en in de lucht, een kleine kriebel in je buik: wat is het heerlijk om te zweven in een zweefmolen.

Gesprek

Poëzie

Cabaret

Silent Disco

Silent disco: lekker meedoen op je eigen muziek

Theater

Theater mag niet ontbreken op ons eigen festival. We hebben een mooie eigen productie gemaakt met eigen mensen waarbij het centrale thema is meedoen en ontmoeten.

Muziek

Spellen-carrousel

Samen een spel doen. Dat is leuk en daar word je blij van.

Pimp yourself

Maak jezelf mooi: smink, glitters, verzorgde haren. Klaar voor feest!